Click Here!
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24

Thread: The forums appear to be somewhat broken.

  1. #21
    3rd Line Role Player pixl8ed's Avatar




    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    118
    Liked
    21 times
    Karma
    1000000
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Having a similar problem. Started a few days ago. Safari at home only comes up with the LGK logo and nothing else when going to the forums, but Firefox works fine. At work Safari and Firefox both work fine! Have tried all the tricks I know and can't seem to figure it out?

  2. #22
    Genghis John
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by pixl8ed View Post
    Having a similar problem. Started a few days ago. Safari at home only comes up with the LGK logo and nothing else when going to the forums, but Firefox works fine. At work Safari and Firefox both work fine! Have tried all the tricks I know and can't seem to figure it out?
    can you check and see if you are using the same versions of each browser?

    If you go to help and about on Firefox, it will give you the version number.

  3. #23
    Where's Mikko Makela?




    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    530
    Liked
    135 times
    Karma
    1010200
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    42 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Obejuan View Post
    can you check and see if you are using the same versions of each browser?

    If you go to help and about on Firefox, it will give you the version number.
    Version 3.6.3 but it now appears to be working.... let me search around the site. Yep all is well now.

  4. #24
    2nd Scoring Line Matt Young's Avatar




    Join Date
    May 2008
    Posts
    338
    Liked
    6 times
    Karma
    1000000
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default

    Yeah, I hadn't been on for a while, but things seem to be working now. I had tried using both 3.6.3 (on that now) and the horrible 4.0 beta.

    Thanks for all your help, Obejuan!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28