Click Here!
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 29 of 29

Thread: Laptop Help--How Reliable is Vista and Dell Laptops

  1. #21
    Waiting for the night Creeping Death's Avatar




    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    7,411
    Liked
    182 times
    Karma
    1040100
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by nayagamj View Post
    *sigh*...yet another windows sheep.
    Leopard>>>>XP>>>>Vista
    Sigh, I have a multiboot workstation with Leopard, and it still sucks ass.
    And thats how you get ants!

  2. #22
    go
    go is offline
    All Star go's Avatar




    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    6,333
    Liked
    32 times
    Karma
    1005000
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Default

    You should have researched whether your CAD program would work with Vista before buying that laptop if it was that important to you.

  3. #23
    See disclosure notice




    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    5,884
    Liked
    822 times
    Karma
    3100000
    Images
    5
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    99 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by go View Post
    You should have researched whether your CAD program would work with Vista before buying that laptop if it was that important to you.
    Silly me for thinking that a program designed for a Microsoft platform would be compatible with a newer version. Y'know, because they have done this before and NEVER HAD AN ISSUE!!

    The CAD company said that they wouldn't develop a patch for Vista either. Although, the company also has a student version available online (which I have tried to download 4 times), and there is inevitably a fatal flaw somewhere in the program that does not occur with XP.

    The cost of the program waaaaay more than the cost of the computer so buying the software for Vista is not an option. I recently re-setup my old desktop so I could still use the CAD program.
    It just sucks ass when I have to save the file in two different formats (i.e. 2004, 2007) so I can work on the file at home and at school.

    ahhh... whatever... you guys know how I feel about the opperating system.
    Disclosure Notice: The above listed post is that of a disgruntled hockey fan on the internet and in no way should be taken as truth or any substance. It does not reflect the views of the host website or its sponsors. If you are offended, please take a moment to reflect on what was written, and then ask yourself whether or not there should have been a “/sarcasm” next to the statement. If you feel the poster took the comment too far, write a letter to Santa. Maybe that will help.
    Now go away.

  4. #24
    Thats MR Captain to you!! wngr2552's Avatar




    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2,406
    Liked
    0 times
    Karma
    1000000
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Hubby and I got our E1505 from Dell with Vista in Feb and we havn't had a problem..
    We also got an external HD for Pics, so that it wouldn't slow down the memory

  5. #25
    "The Kings are THE KINGS" Deuce's Avatar




    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    2,232
    Liked
    167 times
    Karma
    1024379
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    31 Post(s)

    Default

    Bought a MAC and I will never go back...ever.

  6. #26
    Muffisher mudfisher's Avatar




    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,710
    Liked
    519 times
    Karma
    1100000
    Images
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    63 Post(s)

    Default

    My vista Ultimate works just fine. Heck with its compatibility of DirectX10 and video games...It's drool worthy.

    IE: Crysis on Vista running in Dx10 mode
    [ame="http://youtube.com/watch?v=U27zbb9rdLc"]YouTube - Crysis DX10 footage[/ame]

    However, there are some oddities that can be frustrating.

    Vista has a compatibility to run applications in XP mode...Right click on the .exe or shortcut and select the run app in XP compatability mode. (This works for some apps but not all.)

    Chris have you tried doing this with your CAD apps?

  7. #27
    Support the Fans SirJW's Avatar




    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    12,291
    Liked
    1097 times
    Karma
    1000000
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    62 Post(s)

  8. #28
    THE BIG MORT DIZZLE spjon25's Avatar




    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    6,794
    Liked
    68 times
    Karma
    1021200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    20 Post(s)

    Default

    I do love those Mac commercials, and I own one and love it...now if my wife would let me buy the G5 Pro and the 30 inch monitor I would be a happy camper (and out about 5 grand)

  9. #29
    FootKnight
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by spjon25 View Post
    Ya see this is why I like Macs
    You like Macs because you have less options?

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28