Click Here!
Results 1 to 4 of 4
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Drop The Gloves
  • 1 Post By Hipcheck

Thread: Surround sound issue

  1. #1
    2nd Scoring Line kingkrazy's Avatar




    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    975
    Liked
    40 times
    Karma
    1015100
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)

    Default Surround sound issue

    I hooked up my surround system with my new tv. The audio between the tv and the stereo is off about a quarter to half a second. When they are both on, there is an echo effect. I tried just muting the tv and keeping the stereo on but the audio is not matching the video. It's like watching an old Japanese movie. I had this same equipment hooked up to my old tv and had no problems. Any suggestions on what could be causing this?

  2. #2
    A Huevo!!! Drop The Gloves's Avatar




    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,132
    Liked
    242 times
    Karma
    1035078
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    33 Post(s)

    Default

    Usually the stereo has a way to adjust the timing. Have you checked the intructions? I had that issue with my Onkyo stereo and I got it fixed that way. They had a feature that made it easy for me to do so.
    mitchrock likes this.

  3. #3
    waxing poetic Hipcheck's Avatar




    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    30,869
    Liked
    1817 times
    Karma
    1020000
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    220 Post(s)

    Default

    Yup...check receiver settings. Find out if the delay is from the just the rear or all speakers. Often times you can do a speaker by speaker adjustment....may be designated by time or sometime even by how far the speakers are from the receiver. I would try going through the set up menu or the settings menu.
    mitchrock likes this.
    "How Dare You Trump My Clever Witticism"

    Click 4 LGK INTERNET RADIO ARCHIVE

  4. #4
    Team LGK kozak's Avatar




    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    329
    Liked
    2 times
    Karma
    1000000
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Hipcheck View Post
    Yup...check receiver settings. Find out if the delay is from the just the rear or all speakers. Often times you can do a speaker by speaker adjustment....may be designated by time or sometime even by how far the speakers are from the receiver. I would try going through the set up menu or the settings menu.
    This.....it's usually how far the speakers are away from the receiver
    If you really want something in this life, you have to work for it. Now, quiet! The're about to announce the lottery numbers...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28