Click Here!
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Vista Ultimate error 0x8007045D

  1. #1
    Registered Redophile King Ludwig's Avatar




    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,199
    Liked
    3199 times
    Karma
    62200000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    225 Post(s)

    Default Vista Ultimate error 0x8007045D

    I won a copy of this (P)OS operating system in a drawing and am now trying to get it installed on the computer... It's stopping after around 12% with the error mentioned in the thread title...

    All the components on the computer I just built are LESS than three months old and I'm still having problems getting an operating system to stick... I might decide to wait a few weeks and just waste even more money on this computer to make sure that it's installed correctly...that is if I can't get it done by then...

    Maybe I should just go back to Linux and try to remember what I still know about that OF from 1994...

  2. #2
    Iím sicka the high hat!! santiclaws's Avatar




    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    13,869
    Liked
    16877 times
    Karma
    1666409
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    580 Post(s)

    Default

    Why do you want Vista? I installed it when it came out and I'm asking myself the same question still. It wouldn't even upgrade from Business to Ultimate, I kept getting errors until I just gave up.

  3. #3
    job
    job is offline
    Gross Impressions job's Avatar




    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4,755
    Liked
    499 times
    Karma
    31527760
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    24 Post(s)

    Default

    Vista blows. I finally got mine stable after trying roughly 30 times to update with Service Pack 1.

  4. #4
    Registered Redophile King Ludwig's Avatar




    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,199
    Liked
    3199 times
    Karma
    62200000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    225 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by santiclaws View Post
    Why do you want Vista? I installed it when it came out and I'm asking myself the same question still. It wouldn't even upgrade from Business to Ultimate, I kept getting errors until I just gave up.
    I didn't WANT Vista...I wanted the main prize (a custom Harley)...but leave it to me to win the booby prize for entering that drawing...

    I'm going to see if I can get my Win2000Pro disc back from the corps...

  5. #5
    Muffisher mudfisher's Avatar




    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,714
    Liked
    521 times
    Karma
    1100000
    Images
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    65 Post(s)

    Default

    Looks like a bad disc/Possibly HD reaching its lifespan...My Vista Ultimate installed smooth and on my home made system. No problems....Just wondering did you run the updated MS Vista compatibility app first?
    Last edited by mudfisher; May 23rd, 2008 at 03:00 PM.

  6. #6
    Win it again..for Tanner! nosoupforyou's Avatar




    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8,664
    Liked
    1288 times
    Karma
    2147483647
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    176 Post(s)

    Default

    XP ftw

  7. #7
    Registered Redophile King Ludwig's Avatar




    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,199
    Liked
    3199 times
    Karma
    62200000
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    225 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by mudfisher View Post
    Looks like a bad disc/Possibly HD reaching its lifespan...My Vista Ultimate installed smooth and on my home made system. No problems....Just wondering did you run the updated MS Vista compatibility app first?
    I was running Win2k before this but on a HD that died on me...never went to XP... The HD is fresh out of the box...and VISTA compatible...

    I'll need a link to that app...and pray that works...

  8. #8
    Muffisher mudfisher's Avatar




    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,714
    Liked
    521 times
    Karma
    1100000
    Images
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    65 Post(s)

    Default

    ???????????????

    This will only work if you are able to boot into windows...It cant be done through dos....

  9. #9
    Muffisher mudfisher's Avatar




    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,714
    Liked
    521 times
    Karma
    1100000
    Images
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    65 Post(s)

  10. #10
    All Star




    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    5,942
    Liked
    1 times
    Karma
    1000000
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by King Ludwig View Post
    I was running Win2k before this but on a HD that died on me...never went to XP... The HD is fresh out of the box...and VISTA compatible...

    I'll need a link to that app...and pray that works...
    Wait a minute....how old is the computer that you are trying to install Vista on and what are the specs?

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84